Ai että, tuli se Popedakin taas eilen nähtyä livenä! Oli se vaan hyvä! Ne miehet ei kyl vanhene ikinä!



[kuva]

Koko viikonloppuhan sitä taas tuli juotua, hyi. Voisin rajoittaa joskus ! Ahdistaa kun se turvottaa ja lihottaa niin tajuttomasti! :s Pitäis ruveta töiden jälkeen aina liikkumaan, mutta se jää aina! Ei vaan jaksa lähtee mihinkään lenkille ku kotiin pääsee.. Huoh.
Perjantaina tosiaa olin isoveljen ja sen vaimon kans viihteellä, se ei päättyny hyvin. Isoveli oli niin tajuttoman huonos kunnos loppuillasta että mä jouduin soittamaan ISSEEN hakemaan sen.. Loppuillan juttelin vaan henkeviä isoveljen vaimon kans. Se ei oikee arvostanu että viiden vuoden jälkeen sen juominen ei oo muuttunu suuntaan taikka toiseen.. Niillä on tosiaan kaks ihanaa lasta ja sen takia kumpikaa ei oo about viiteen vuoteen juonu ollenkaan.
Aamulla isoveli sano vaan että tais hänen ryyppäyksensä jäädä tähän. Ihan hyvä että tajus sen..

Eilen sitte koomailin tosiaan puol kuuteen asti kun väsytti niin paljon ja oli tosi huono olo. Isoveljen kans koomailtiin keittiön pöydän ääres :D Rupesin siinä meikkailemaan kun piti lähtee kaverille alottelemaan. Paljuilemaan en ehtiny ku lähtö jäi niin myöhälle, mutta ei se haitannu paljoo. Siitä sit lähettiin keskustaan joskus ysin mais.
Popopopopedaa katsomaan! Sen keikan aikana tutustuin kaverin kaveriin, joka oli mukavin mies pitkään aikaan, jolle olin jutellu :) Vaihettiinhan me sitte puhelinnumerot ja kaikkee :) hih <3 Tänään ollaan sit muutamat viestit pistetty.

O-o-o-olen sun elämäsi sulosin virhe. 

 

 

Mut en tiiä.. Oon jotenki nii ahdistunu. Ku en ainakaa vielä oo oikeen ihastunurakastunu, voiko se tunne tulla vasta myöhemmin ku tosissaan tutustuu ihmiseen ja sitte huomaa voisko ees rakastaa? Ahdistus :c
Toivotaan että tää fiilis helpottaa. Ku ei ole krapulaa nii on muuten vaan kökkö fiilis..

 

 

Nyt josko menis tekemään jotain järkevää. Etten ihan koko päivää junnais koneella. Moikkulimoikkuulii!